• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Святий Миколай завітав до Малокопанського НВК (ДНЗ)

Святий Миколай завітав до Малокопанського НВК (ДНЗ)

2017-12-18

/Files/images/2017_1/zima/028.jpg

За традицією, в ніч з 18 на 19 грудня святий Миколай приносить дітям подарунки і кладе їх під подушку. Серед дітей є традицією писати Миколаєві листа, у якому дитина вказує, що хорошого вона вчинила протягом року і просить подарунки. Всі діти знають, що за їхню слухняність та працьовитість святий Миколай принесе їм безліч подарунків. А ми, дорослі, стараємося зберегти цю казку в душах дітей.

Цього дня з особливим нетерпінням чекають і дорослі, і діти, бо свято Миколая повязане з подарунками, гарним настроєм, родинним теплом.

Свято добрих побажань відбулося й у Малокопанському НВК.

Феєрія свята захоплювала і дорослих, і малих. Діти гостинно вітали гостей святковим концертом з піснями, танцями, повчальними інсценівками. А присутні гості щиро вітали зі святом Миколая - Чудотворця, бажали гараздів та щасливого дитинства. За традицією Святий Миколай прийшов з подарунками. Роздаючи солодощі, Миколай бажав дітям бути чемними , робити добро, не ображати нікого, не сваритися.

Ще довго лунала пісня „ Ой хто, хто Миколая любить”, веселий сміх щасливих дітей. Діти дякували Миколаю за подарунки та просили у Господа щасливої долі тим, хто подарував їм таке веселе свято, а саме спонсору депутату Закарпатської обласної ради Владіславу Поляку справжньому „ Миколаю ”. Педагогічний та батьківський колективи, а також адміністрація Малокопанського НВК висловлюють найтепліші слова подяки Владіславу Поляку і від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, за Вашу непохитну віру у майбутнє нашого краю. Хай Господь Бог сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нам.

Хай щастя завжди супроводить Вас,
Людська повага й шана не минають,
А вашу мрію й працю повсякчас
Лиш визнання вінчають!
Хай вам всім Бог посилає своє благословіння на ваші добрі діла !

/Files/images/2017_1/zima/009.jpg/Files/images/2017_1/zima/043.jpg/Files/images/2017_1/zima/019.jpg/Files/images/2017_1/zima/055.jpg/Files/images/2017_1/zima/020.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 353

Коментарi